Va asteptam pentru orice gen de sedinta foto la studioul nostru din Bucuresti. Avem decoruri, recuzita, accesorii si nu in ultimul rand o echipa profesionista.

Pentru a veni in intampinarea grijilor privind infectia cu Co-vid 19, va anuntam ca spatiul este aerisit si are 100 mp. La intrare va oferim gel dezinfectant pentru maini. De asemenea, va rugam sa aduceti incaltaminte curata pentru poze.

Sedintele foto pentru femei sunt un cadou minunat pentru femeia speciala din viata ta (iubita, mama, fiica), pentru o foarte buna prietena sau un rasfat personal pentru tine! Nu uitati va avem disponibile si VOUCHERE CADOU pentru orice pachet foto ales!

Pachete disponibile: (dati click pe numele pachetului pentru detalii)
Pachetul Glamour – CEL MAI CAUTAT !

Te invitam in studioul nostru pentru a iti face cele mai frumoase fotografii pe care le-ai avut pana acum. Nu trebuie sa fii fotogenica, nu trebuie sa stii “sa pozezi”. De aceea, lasa aceste griji in seama noastra. Toate femeile care ne-au trecut pragul au plecat mai increzatoare si mai sigure pe feminitatea lor.

Pregatiti-va pentru o zi de desfatare, cu makeup si hairdressing, cu proseco si muzica. In aceatsa zi atentia va fi numai asupra voastra.

SEDINTA FOTO GLAM PENTRU 1 PERSOANA – 380 Euro

durata 4-5 ore

makeup si hairstyling cu schimbare de look pe parcursul sedintei foto (vei beneficia de doua machiaje si stiluri de par)

– vei schimba o multime de tinute, vom schimba decoruri si fundaluri

– iti punem la dispozitie si garderoba studioului si accesoriile

– vei primi minim 80 fotografii prelucrate profesional in linii mari, dintre care, 10 vor fi extra editate pentru aspect de cover girl (piele, riduri, pete, silueta)

SEDINTA FOTO GLAM PENTRU 2 PERSOANE – 580 Euro

Sedintele foto glam pentru 2 persoane sunt un rasfat  pentru 2 prietene bune, surori sau mama cu fiica sa. Fiecare va beneficia de tot ceea ce include pachetul pentru 1 persoana!

Si pentru ca ziua sa nu se incheie odata cu sedinta foto, ati putea iesi in oras pentru ca veti arata fabulos.

Dati-ne un telefon la numarul 0770.280.911 sau trimiteti-ne un email la adresa fotofilm365@gmail.com pentru a va face o oferta personalizata.

Oferiti un voucher cadou pentru o persoana draga, o experienta deosebita pe care nu o va uita niciodata!

Pachetul Studio Quick

durata 1 ora

– poti schimba mai multe tinute

– vom avea un setup de lumini si 2 fundaluri la alegerea ta

– vei primi minim 30 fotografii prelucrate profesional in linii mari, dintre care, 5 fotografii editate in detaliu (piele, riduri, pete, silueta)

Oferiti un voucher cadou pentru o persoana draga, o experienta deosebita pe care nu o va uita niciodata!

Dati-ne un telefon la numarul 0770.280.911 sau trimiteti-ne un email la adresa fotofilm365@gmail.com pentru a va face o oferta personalizata.

Daca doriti si poze business, gasiti mai multe detalii pe pagina noastra de sedinta foto portret

Iar aici gasiti mai multe informatii despre o sedinta foto boudoir

Tags: fotograf alexandru penciu, fotografii de portret femei, fotografii femei, portrete femei, sedinte foto femei, sedinta foto Bucuresti, studio foto profesional,  fotografii portret profesionale, sedinte foto femei