Avem experienta de peste 5 ani in fotografii de produs dedicate pentru Amazon, dar si pentru emag, social media, magazine virtuale.

Poze pentru Amazon

Avem experienta de peste 5 ani in fotografii pentru Amazon. Mai mult, am ajutat la lansarea a peste 150 de produse, cu peste 1000 de poze de produs.

Studiem pentru fiecare poza lumina si unghiul din care obiectul poate fi pus cel mai bine in valoare. Apoi, editam eventualele defecte si adaugam grafica.

Desigur, va putem ajuta in alegerea unui model pentru fotografiile de mood, etc.

Studioul de care dispunem este profesional, de mari dimensiuni si complet echipat. Va asteptam oricand la o cafea pentru a discuta detaliile proiectului dumneavoastra!

Preturi incepand cu 150 Euro/ produs – pretul include editarea fotografiilor si adaugarea de infographics, text, logo, etc (negociabil pentru un numar mare de produse), in functie de dificultatea proiectului.

Folosim aparatura profesionala, lumini de studio, cunostinte despre lumina si material, ce anume face ca un obiect sa fie placut ochiului si ce nu, si cu acest bagaj fotografic va vom ajuta sa aveti un site de prezentare de calitate.

Multe site-uri in ziua de astazi cer fotografii pe fundal alb. Tehnica folosita de noi permite aplicarea unui fundal perfect alb in spatele produsului. Mai mult, putem sa aplicam unul de orice culoare, chiar si in spatele produselor transparente!

Cereti o cotatie de pret acum!

fotofilm365@gmail.com

Tel: 0770.280.911

Video pentru Amazon

Cresteti vanzarile prin poze de produs realizate professional, dar si prin filmulete de prezentare:

 

Folosim aparatura profesionala, lumini de studio, cunostinte despre lumina si material, ce anume face ca un obiect sa fie placut ochiului si ce nu, si cu acest bagaj fotografic va vom ajuta sa aveti o prezentare de calitate.

Cereti o cotatie de pret acum!

fotofilm365@gmail.com

Tel: 0770.280.911

Poze simple de produs

Cel mai important lucru la fotografiile facute de noi este CALITATEA. Toate fotografiile noastre au calitate superioara, ne implicam in proiectele noastre si orice sedinta foto este realizata cu un fotograf si un asistent, pentru atentie sporita la detalii.

Preturile incep de la 4 euro/ fotografie – pretul include editarea (negociabil pentru un numar mare de produse).

Putem fotografia de la obiecte mici pana la obiecte de mari dimensiuni (boxe, scaune, trotinete, etc), cu lumini sau suprafete metalice.

Pentru o oferta de pret personalizata, dati-ne un telefon: 0770.280.911 sau un email la adresa: fotofilm365@gmail.com

Dotari studio

Studioul nostru este perfect dotat pentru fotografie de produs, indiferent de exigentele dumneavoastra:

Studio de 100mp, inaltime 4.3m

Masa rotativa pentru filmari produse sau oameni

Fundaluri de carton si printate

Ventilator de studio

Decoruri: podele, canapele, fotolii, mese, scaune, semineu, iarba artificiala, telefon public american

Recuzita pentru copii si adulti

Pentru a veni in intampinarea grijilor privind infectia cu Co-vid 19, va anuntam ca spatiul este aerisit si are 100 mp. De asemenea, va oferim la intrare gel dezinfectant pentru maini.
Despre fotografia de produs

Vizitatorii dumneavoastra se ghideaza dupa trei lucruri in decizia de achizitionare a unui produs: fotografia produsului, descrierea calitatilor acestuia si pretul. Dintre toate acestea, fotografia de produs este primul impact cu produsul dumneavoastra!

De aceea, o fotografie de produs profesionala va face diferenta dintre navigare pe site si vanzare.

Fotografiile finale pot include, la cerere, adaugare de TEXT DESCRIPTIV, ELEMENTE GRAFICE, etc.

Aici gasiti mai multe informatii despre fotografii 360

Pentru fotografii ale colectiei vestimentare, va putem ajuta cu fotograf pentru fashion in Bucuresti

Nu ratati ocazia de a face si un set de fotografii profesionale pentru managementul companiei dumneavoastra!  Gasiti mai multe detalii pe pagina noastra de fotografii corporate

 Tags: fotografii de produs, fotografii emag, fotografii mancare, fotografii pentru amazon, fotografii produse, fotografii profesionale de produs, fotografii profesionale produse, packshot produs, poze amazon, poze comerciale, poze emag, poze pentru amazon, poze pentru emag, poze produse, poze profesionale produse, prezentare produs, studio de produs bucuresti, studio foto bucuresti, video amazon, video comercial, fotografie de produs, fotografie produs, fotografii produs, fotografii de produs, poze produse, poze produs, poze profesionale bucuresti, fotografia de produs, foto produs