Sedinta Foto Video Amazon

Fotograf profesionist in Bucuresti cu experienta de peste 6 ani in fotografii de produs pentru Amazon, emag, comerciale, editoriale etc.

De ce fotografii profesionale de produs pentru Amazon?

Sunt primele fotografii profesionale pe care le faci produsului tau pentru Amazon sau ai nevoie de un set nou de poze? Stiai ca un mic video te poate ajuta? Te asteptam la studioul nostru foto din Bucuresti cu decoruri, recuzita si accesorii pentru a pune produsul tau in valoare. Alege sa iti pregatesti lansarea cu un fotograf profesionist pentru fotografii Amazon!

Avem experienta de peste 8 ani in fotografii de produs dedicate pentru Amazon, dar si pentru emag, social media, magazine virtuale. Mai mult, am ajutat la lansarea a peste 200 de produse, cu peste 2000 de poze de produs.

Vizitatorii dumneavoastra se ghideaza dupa trei lucruri in decizia de achizitionare a unui produs: fotografia produsului, descrierea calitatilor acestuia si pretul. Dintre toate acestea, fotografia de produs este primul impact cu produsul dumneavoastra!

De aceea, o fotografie de produs profesionala va face diferenta dintre navigare pe site si vanzare.

Fotografiile finale pot include, la cerere, adaugare de TEXT DESCRIPTIV, ELEMENTE GRAFICE, etc.

Preturi pentru fotografii/ video profesionale de produs pentru Amazon

Orice necesita proiectul dumneavostra, veti gasi la noi: decoruri, rotativa pentru fotografii si filmari 360, modele, recuzita, etc.

Mai jos gasiti mai multe detalii despre preturi, insa pentru o evaluare corecta a proiectului, haideti sa ne auzim la telefon: 0770.280.911 sau pe whatsapp (acelasi numar).

Poze pentru Amazon

Fotografiile profesionale pentru Amazon ar trebui sa acopere urmatoarele cerinte:

  • poza main – produsul, pe fundal alb, fara scris – de obicei sa aveti doua disponibile, sa le puteti roti la nevoie
  • poze infografic – acestea sunt de obicei pe fundal alb, dar nu este obligatoriu. Aici se subliniaza dimensiunile produsului si calitatile acestuia
  • poze lifestyle – aratam unde si cum se poate folosi produsul. Fotografiile acestea trebuie sa fie expresive, artistice, sa te faca sa cumperi produsul

In functie de cate fotografii avem de realizat din fiecare categorie, de durata sedintei foto, de decorurile si recuzita necesare, pretul poate varia destul de mult.

Noi am facut proiecte care au fost doar 150 Euro (o sedinta foto de produs cu durata de 1 ora si 5 fotografii prelucrate, inclusiv infografice), insa majoritatea proiectelor sunt mult mai complexe si necesita o analiza mai atenta.

Video pentru Amazon

Cresteti vanzarile prin poze de produs realizate professional, dar si prin filmulete de prezentare.

Pretul unui video pentru Amazon porneste de la 150 Euro si variaza in functie de complexitatea acestuia (numar de cadre, decoruri, durata de filmare si de editare, grafice, etc)

Cum se desfasoara o sedinta foto pentru fotografii de produs in studioul Foto Film 365?

Folosim aparatura profesionala, lumini de studio, cunostinte despre lumina si material, ce anume face ca un obiect sa fie placut ochiului si ce nu, si cu acest bagaj fotografic va vom ajuta sa aveti un site de prezentare de calitate.

Studiem pentru fiecare poza lumina si unghiul din care obiectul poate fi pus cel mai bine in valoare. Apoi, editam eventualele defecte si adaugam grafica.

Multe site-uri in ziua de astazi cer fotografii pe fundal alb. Tehnica folosita de noi permite aplicarea unui fundal perfect alb in spatele produsului. Mai mult, putem sa aplicam unul de orice culoare, chiar si in spatele produselor transparente!

Colaboram cu agentii de modeling, ceea ce va simplifica procesul de alegere a unui model pentru fotografiile de tip lifestyle.

Studioul de care dispunem este profesional, de mari dimensiuni si complet echipat. Va asteptam oricand la o cafea pentru a discuta detaliile proiectului dumneavoastra!

Poate te intereseaza si alte sedinte foto?

Aici gasiti mai multe informatii despre fotografii 360.

Pentru fotografii ale colectiei vestimentare va putem ajuta cu fotograf pentru fashion in Bucuresti.

Nu ratati ocazia de a face si un set de fotografii profesionale pentru managementul companiei dumneavoastra! Gasiti mai multe detalii pe pagina noastra de fotografii corporate.