Fotograf Fashion Bucuresti

Pentru fotografii de fashion pentru colecţii de modă va vom ajuta  cu tot ce aveti nevoie, inclusiv termene de realizare/ predare scurte.

Fie ca sunteti designer vestimentar, fie ca sunteti distribuitor, noi va putem ajuta cu realizarea de fotografii fashion de cea mai buna calitate!

Avem experienta de peste 8 ani in sedinte foto fashion, pentru variate colectii de moda. Am facut fotografii profesionale atat pentru creatii ale designerilor vestimentari, cat si pentru distribuitori,  agentii de modele si stilisti de top.

Asadar, daca aveti o colectie vestimentara de fotografiat, spuneti-ne cate produse aveti, de cate modele aveti nevoie si noi va trimitem o cotatie de pret in cel mai scurt timp!

Cat costa o sesiune foto vestimentara

Preturile se calculeaza in functie de durata sedintei foto. Pornesc de la 200 Euro si pot ajunge la 500 Euro/ zi.

Un model profesionist costa 250-350 Euro/zi.

Ne putem ocupa si de makeup si hairstyling (de la 150 euro).

Factori De Care Depinde Reusita Unei Sedinte Foto Fashion

  • fotograf – experienta in fotografii fashion si aparatura profesionala
  • locatie – va punem la dispozitie studioul nostru sau putem merge in locatii potrivite cu viziunea dumneavoastra
  • model – colaboram cu agentii de modelling si va vom aduce cel mai potrivit model pentru stilul dumneavoastra
  • stilling – coafura si makeup profesional – oferta poate include si aceste servicii

Cel mai important factor din cei de mai sus este fotograful. De ce? Pentru ca el va sti sa coordoneze toti factorii de mai sus si sa retuseze ceea ce nu a mers perfect :).

Genuri de Fotografii Fashion

Fotografii Fashion Colectii Moda Pentru Catalog

Primul gen de poze fashion, cand aveti o colectie, este cel de catalog. Daca doriti sa promovati colectia intr-un catalog online, atunci studioul nostru este cel mai potrivit loc. Avem un spatiu generos (100mp), fundaluri colorate, lumini profesionale. Va ducem modele, makeup artist si hair stilist. Studioul asigura un loc pentru schimbarea hainelor, ventilator, masuta de makeup.

Pentru fotografii de fashion pentru colecţii de modă va vom ajuta  cu tot ce aveti nevoie, inclusiv termene de realizare/ predare scurte. Pentru a castiga timp la sedinta foto, va propunem sa angajam 2 modele, astfel ca atunci cand un model se schimba, celalalt pozeaza.

Sedinta Foto Pentru Promovare

Al doilea gen este reprezentat de pozele “magazine” sau de promovare, unde este nevoie de concept, decoruri si recuzita. Va invitam la studio pentru a disucta mai multe si  impreuna vom gasi varianta de fotografiere cea mai potrivita.

Fotografii Fashion Concept

Ultimul gen pe care am vrea sa il mentionam este cel specializat, pentru tendinte in fashion, ilustrate si prin coafuri deosebite, makeup special.

Alte sesiuni foto care v-ar putea interesa

Mai mult, va putem ajuta si cu un set de fotografii profesionale pentru dumneavoastra, in tinutele la care tineti foarte mult, dar pe care nu ati reusit sa le purtati. Aici gasiti mai multe detalii despre o sedinta foto glamour

Pentru produse, gasiti mai multe informatii pe pagina noastra de fotografii de produs