Foto Video 360

Realizam fotografii si filmari 360 pentru prezentari de produs. Pot fi utilizate pe siteul dumneavoastra, emag sau pe Amazon.

Realizam atat fotografii si filmari 360 grade de obiecte (chiar si de mari dimensiuni), cat si de persoane (pentru prezentari fashion de haine).

Avem 3 rotative, asa ca nici un obiect. nu este prea mic sau prea mare pentru a realiza o buna prezentare 360 grade.

Preturi Fotografii/ Filmari 360

Pretul pentru fotografii sau filmari de produs variaza in functie de dimensiunile obiectului, greutate, materialul din care este facut, rezolutia imaginilor si numarul de cadre din care va fi alcatuit filmuletul/gif-ul. O filmare cu un numar mare de cadre si o rezolutie inalta, este mai calitativa, arata mai bine detaliile obiectului.

Preturile noastre pornesc de la 75 euro/ produs si cresc in functie de variabilele descrise mai sus.

Despre fotografiile si filmarile 360 grade (3D)

O solutie extraordinara de prezentare a produselor pentru magazinele online este de reprezentata de fotografii si filmari 360.

In epoca vizualului, fotografiile sunt cele mai importante elemente de pe un site cu vanzare de produs. Ele sunt primul impact pe care vizitatorul siteului il are cu produsul dumneavoastra. Calitatea lor va face diferenta dintre navigare site si vanzare.

De aceea, recomandam tuturor clientilor nostri sa aleaga sa listeze fotografii profesionale, relevante pentru calitatile produsului vandut. Pentru cei care vor sa se diferentieze de concurenta, solutia este reprezentata de fotografii si filmari 360 de produs reprezinta o metoda eficace de a iesi in evidenta.

Daca si tu vrei sa te deosebesti de competitie, povesteste-ne despre produsul tau si vom gasi cea mai buna solutie de impact vizual.

Alte Sedinte Foto

Aici gasiti mai multe detalii pentru fotografie de produs.

Pentru fotografii arhitecturale, gasiti mai multe informatii pe pagina de fotografii imobiliare.