Fotografii Imobiliare

Realizam fotografii imobiliare pentru proiecte arhitecturale. Va putem ajuta si cu tururi virtuale sau panorame, pentru prezentari online.

Realizam fotografii imobiliare pentru proiecte arhitecturale. Va putem ajuta si cu tururi virtuale sau panorame, pentru prezentari online sau printuri stradale.

Avem aparatura de cea mai buna calitate, potrivita atat pentru cladiri de mari dimensiuni, cat si pentru spatii inguste. Am lucrat cu arhitecti, dezvoltatori imobiliari, designeri de interioare, persoane fizice care doresc sa vanda sau sa inchirieze.

Pozele sunt primul impact al vizitatorului  cu site-ul dumneavoastra. Fotografiile sunt primul pas in finalizarea unei vanzari.

Pentru a asigura un impact maxim al pozelor pe care le promovati, angajarea unui fotograf profesionist este foarte importanta.  Doar asa veti avea o prezentare de calitate a proiectului dumneavoastra, care sa va scoata in evidenta.

Dintre clientii nostri:

Tururi Virtuale

Aveti o proprietate la vanzare sau de inchiriat?  Sau vreti sa prezentati spatiile de birouri recent amenajate? Pe langa fotografiile “de mood” cu spatiile respective, noi va punem la dispozitie posibilitatea realizarii de tururi virtuale.

Folosim echipamente profesionale, astfel incat imaginile vor avea o calitate deosebita. Pe langa aceasta, va dam posibilitatea de a personaliza turul virtual cu elemente specifice brandului dumneavoastra.

 

Cum se poate folosi un tur virtual?

Puteti folosi turul sub forma unui link in site-ul deja existent, dar noi va putem face un tur virtual cu meniu, contact, locatie, tot ce are o pagina web. Practic puteti avea o pagina de prezentare completa a locatiei respective, asamblata sub forma de tur virtual.

 

Mai jos puteti accesa un tur virtual realizat recent pentru compania Deutsche Telekom.

Fotografiem orice fel de proiect arhitectural, indiferent de dimensiunile acestuia. De asemenea, va putem ajuta si cu tururi virtuale sau poze panoramice pentru prezentari online.

Putem fotografia:

  • spatii de birouri
  • puncte de lucru
  • sali de evenimente
  • hoteluri
  • ansambluri rezidentiale
  • locuri de joaca
  • magazine
  • design interior
  • apartamente/ vile

Doriti o prezentare video a spatiilor, sa surprindem atmosfera placuta si relaxarea persoanelor care lucreaza sau locuiesc acolo? Va putem ajuta si cu un film de prezentare! Aici gasiti mai multe detalii, pe pagina de productie video.

Aici aveti un link catre studiourile Castel Films, unde am realizat sfere cu toate studiourile (click pe numere)

Nu ratati oportunitatea de a rezolva doua sedinte foto deodata!

Haideti sa facem si un set de fotografii business pentru echipa. Desigur, putem face aceste poze si la noi in studio – mai multe detalii gasiti pe pagina noastra de fotografii corporate.

Doriti un videoclip de prezentare a business-ului dumneavoastra, gasiti mai multe detalii pe pagina noastra de productie video Bucuresti.