Happy Wednesday Photoshoot

HAPPY WEDNESDAY PHOTOSHOOT - Sedinta foto de personal branding cu 60 de fotografii incluse, la numai 350 Euro.

Am creat pachetul Happy WEDNESDAY pentru a ajuta proprietarii de afaceri, practicienii de wellness, antreprenorii creativi, să spună povestea afacerilor lor într-un mod natural și autentic.

Care este magia acestui pachet de personal branding?

Ei bine,aceasta sedinta foto de branding personal are loc doar o data pe luna, in prima miercuri din luna, in limita locurilor disponibile. Pentru aceasta zi vom amenaja 3 decoruri in studio, tu poti schimba oricate tinute doresti (2 tinute intr-o ora, dar poti rezerva mai multe intervale orare), poti aduce accesorii care te definesc pe tine si afacerea ta, iar a doua zi vei primi toate fotografiile in format jpeg, exact asa te-am surprins la sedinta foto.

Fotografiile vor fi naturale si vor arata foarte bine, chiar daca nu vom interveni pe ele, pentru ca totul va fi testat cu o zi inainte (lumini, zone de fotografiere), iar pentru posing intervine experienta noastra de peste 10 ani in fotografia de portret :).

Sedinta foto este una relaxata, cu durata de 1 ora, in studioul Foto Film 365.

 

Fotografiile de branding personal sunt mijloace de promovare a afacerii tale, instrumente care vor comunica mesajul tau, care vor duce la cresterea unei comunitati pe retelele sociale.

Prin fotografiile de branding personal iti poti spune povestea, poti sa iti promovezi produsele si interactionezi cu potentialii clienti.

Scopul unei ședințe foto de branding personal este de a te prezenta pe tine și personalitatea ta minunată, pentru ca aceste imagini sunt ferestre catre viitor, oportunitati de a te face cunoscut.

Dintre minunatii nostri clienti

Pentru ca dupa tine avem o alta programare si din respect pentru urmatoarea persoana, te rugam sa ajungi la timp, pentru ca nu vom putea sa depasim intervalul alocat.

Happy Wednesday Photoshoot

Branding Personal
350 1 Ora
  • Consultatie telefonica
  • Taxa de sesiune foto
  • 3 decoruri
  • 2 tinute
  • 60 fotografii naturale
  • Drepturi de utilizare nelimitate
  • Fisiere cu rezolutie potrivita pentru web/ retele sociale
  • Toate fotografiile disponibile pentru a comanda suplimentar pentru pana la 2 ani
Best Deal

Happy Wednesday Photoshoot este un pachet cu un pret foarte bun, care iti ofera 60 fotografii de calitate pentru promovarea afacerii tale, in decurs de 1 zi. Vom face fotografii naturale si vom captura esenta persoanei tale.

 Valoarea reala a acestui pachet este 600 Euro, insa, pentru ca pregatim din timp toate decorurile si  vor fi mai multe sedinte foto in aceasta zi, va putem oferi acest pret de 350 Euro, doar in prima zi de miercuri din luna!

Sunt doar 4 sedinte foto disponibile in fiecare luna si de aceea rezervarile se fac doar dupa plata integrala a pachetului si de obicei cu minim 2 saptamani inainte, pentru a va asigura un interval disponibil.

In afara de pachetele sesiunilor foto, va putem oferi si pachete de editare pentru fotografiile facute (se pot cumpara doar ca aditii la sedintele foto). Acestea pot fi achizitionate si dupa sedinta foto. Pentru achizitionarea simultana (inainte de sedinta foto) a unui pachet foto si a unui pachet de editare, veti primi si o reducere de 10%.

Costuri legate de procesarea imaginilor si de drepturile de autor:

Predare toate fisierele raw sub forma de de jpgs Hi-res, impreuna cu drepturile de autor – 300 Euro

Fotografii usor editate – 15 Euro/ imagine

Retusare de revista, fashion style – 30 Euro/ imagine

Pentru mai multe fotografii retusate, cereti o oferta!

Intrebari frecvente

Nu as vrea un pachet complet, ci doar cateva fotografii. Se poate?

Chiar daca iti doresti doar cateva portrete profesionale, pentru noi este vorba despre acelasi efort: planificarea sesiunii foto, pregatirea studioului, timpul alocat sesiunii foto, sortarea imaginilor, editarea. De aceea recomandam pachetul cel mai mic disponibil in aceasta situatie. Poate ti se potriveste o sedinta foto headshot? Vezi mai multe detalii aici.

Voi primi fotografiile retusate?

Fotografiile retusate pot fi cumparate sub forma de pachete aditionale. Pachetul Happy Wednesday nu include retusari

In cat timp voi primi fotografiile?

Termenul de predare a fotografiilor pentru pachetul Happy Wednesday este in mod exceptional de doar 1 zi! 

Ma pot razgandi si sa renunt la pachet?

Acest pachet NU este rambursabil. Poti insa sa daruiesti mai departe pachetul achizitionat, pentru data si intervalul de timp alocat.

Alte sesiuni foto disponibile

Pentru fotografii de branding personal, cu 3 pachete disponibile, in orice zi a lunii, avem aceasta pagina dedicata aici.

Pentru portrete gasiti mai multe informatii aici.

Daca aveti nevoie de un clip de promovare a companiei dumneavoastra, gasiti mai multe informatii pe pagina noastra de productie video.